Garantiforpliktelser ivaretas, selv om BRP legger ned produksjon av Evinrude E-TEC og E-TEC G2 utenbordsmotorer

Garantiforpliktelser ivaretas, selv om BRP legger ned produksjon av Evinrude E-TEC og E-TEC G2 utenbordsmotorer

 

 

OPPDATERING 04.06.2020

Brev til Evinrude-kunder fra BRP

Under følger et brev til deg som Evinrude-kunde fra BRP, oversatt til norsk av Frydenbø Marine. Frydenbø Marine tar forbehold om feil i oversettelsen, og står ikke som ansvarlig for eventuelle oversettelsesfeil

«Kjære Evinrude-eier, 

27 mai, 2020, annonserte BRP en oppdatering knyttet til vår globale strategi innen marine-segmentet, som vil fokusere på vekst av våre båtmerker, samt øke investeringen i ny teknologi og innovative produkter i marine. Dette inkluderer den vanskelige og gjennomtenkte beslutningen om å avvikle produksjonen av Evinrude E-TEC og E-TEC G2 utenbordsmotorer ved fabrikken i Sturtevant, Wisconsin, dette på grunn av effekten den gjeldende situasjonen har hatt på forretningen.

Med denne annonseringen anerkjenner vi at du kan ha spørsmål knyttet til hvordan denne beslutningen påvirker hvor du kan ta servicer, hvordan tilgang på deler blir og garantidekningen. Men vær trygg, vårt team og vårt forhandlernettverk vil fortsette å være der for deg og støtte deg.

Vi vil fortsette å støtte vårt Evinrude forhandler-nettverk for å gi deg servicetilgang og de delene du etterspør.

Vårt eksisterende Evinrude forhandler-nettverk vil fortsette å gi deg tilgang til service og deler. Vennligst fortsett å kontakte din lokale Evinrude-forhandler for behov knyttet til din utenbordsmotor. Våre team vil fortsette å jobbe med nøkkelleverandører og forhandlere for å sikre tilgangen til deler som kreves for å utføre de anbefalte servicene og vedlikeholdene på Evinrude utenbords-motorer.

Vi vil fortsette å ære garantidekningen du fikk da du kjøpte din Evinrude utenbords-motor.

Din standard begrensede produsentgaranti-dekning, inkludert tillegg gitt som en del av kampanjer vil fortsette å være gyldige frem til den originale utløpsdatoen (bestemt av når du kjøpte din utenbordsmotor), eller ved begrensningen knyttet til operasjonelle timer i levetiden til den dekkede motoren, avhengig av hva som inntreffer først.

Vær vennlig å referere til din servicekontrakt under «betingelser og vilkår» for alle detaljer. Hvis du skulle oppleve en teknisk feil med din Evinrude E-TEC, kan du ta med deg den utenbordsmotor til en av de autoriserte Evinrude-forhandlerne for assistanse.

Hvis du, etter å ha snakket med forhandleren din, fortsatt har spørsmål kan du kontakte vår kundeservice.

Vi håper at du fortsatt vil nyte tiden på vannet med Evinrude utenbordsmotor, og tusen takk for din støtte i alle disse årene. Hold dere trygge og alt godt ønskes dere.

Hilsen

BRP-teamet»

 

SIST OPPDATERT 28.05.2020 : Bombardier Recreational Products (BRP) har besluttet å legge ned produksjonen av Evinrude utenbordsmotorer ved fabrikken i Sturtevant, Wisconsin. Garantiforpliktelser ovenfor kundene opprettholdes. 

BRP meddelte markedet via egne kanaler sent i går kveld at de avslutter produksjon av Evinrude E-TEC G1 og G2 utenbordsmotorer. Som børsnotert selskap har de av naturlige årsaker ikke kunnet informere Frydenbø Marine eller andre distributører før i morges, 28. mai 2020. BRP bekrefter at de vil opprettholde produksjonen av deler, samt opprettholde garantiforpliktelsene sine på Evinrude produktene.   

Frydenbø Marines distribusjonsavtale med BRP for Evinrude i det skandinaviske markedet videreføres.  

Produksjonen av Sting og Nordkapp ved Mirage Boats er uberørt av situasjonen og pågår for fullt. Distribusjonsavtaler for Zodiac, Benetau og Iron Boats er uforandret.  

Saken oppdateres ved ny informasjon.